Scheiden zonder schade

Reviews

Om een indruk te geven van hoe cliënten mijn werkwijze hebben ervaren treft u onderstaand enkele reacties aan:

Ondersteunend en een snelle afwikkeling

Dank voor je gesprekken en ondersteuning in onze scheiding. We zijn zeer tevreden over hoe je dit doet. Ondersteunend en puntjes op de i en een snelle afwikkeling. Dank hiervoor. Wij wensen je een goed leven! Vriendelijke groet. N. en T. 

Kennis, ervaring en expertise

Het was een bijzondere periode in mijn leven die jij vanuit jouw kennis, ervaring en expertise heel prettig begeleid hebt. Van een "onderhuidse vechtscheiding" tot een scheidingsconvenant weten te komen - bijzonder knap. Het heeft mij goed gedaan en mijn zelfvertrouwen helpen herstellen. Veel dank voor jouw hulp! J.v.L.

Goede begeleiding

Bedankt voor de goede begeleiding. J.K.

Oog voor de kinderen

Het was erg fijn te merken dat de belangen van onze kinderen centraal stonden, niet alleen bij ons maar zeker ook bij jou! Dat gaf ons een goed en veilig gevoel. Door wat je zelf hebt meegemaakt weet je precies aan te geven waar mogelijke valkuilen zitten. Dat hadden we echt nodig in de emotionele fase waarin wij verkeerden. Heel erg bedankt voor je hulp en begeleiding! P. en J. 

Een goed en duidelijk plan

Nogmaals heel erg bedankt voor je hulp. Het is fijn om te weten dat er, mocht het erop aan komen, een goed en duidelijk plan ligt. R.H. 

Meedenken en advies

Heel erg bedankt voor het meedenken en advies! Echt superfijn! H.W.

Snelle afwikkeling

Ik wil ik je heel erg bedanken voor je hulp. Dankzij jouw sturing heeft het hele proces een snelle afwikkeling gehad. A.Z.

Betrokken en professioneel

Zeer betrokken en professioneel. Je hebt ons ontzettend goed geholpen. Door goed alle zaken door te lopen en op een rijtje te zetten hebben we, toen we uit elkaar gingen, de beste oplossing voor onze eigen woning gevonden, die minder waard was geworden. K. en W.

Goede samenwerking

Bedankt voor de goede samenwerking. Ik ben er zeer tevreden over. J. de B.

Betrouwbaar

Erik neemt de tijd en is betrouwbaar. Geeft goede uitleg, correspondentie verloopt heel vlot en duidelijk. P. de G.

Doortastend

Door de deskundige begeleiding is de scheiding vlot geregeld. Het is niet leuk maar door de doortastende manier waarop Erik ons met raad en daad bij heeft gestaan was het proces ook emotioneel te behappen. M. en B.

Uw adviseur

Erik Dorst
Financieel echtscheidingsadviseur

E-mail: info@dorst-advies.nl
Tel: 06 - 39 89 26 58