Scheiden zonder schade

Kosten

Om ervoor te zorgen dat mijn dienstverlening voor 100% aan uw wensen voldoet werk ik op basis van een vaste en reële all-in pakketprijs. Er hoeft dan niet voor elk contact een nota te worden gemaakt en u weet vooraf precies waar u aan toe bent. Dat is wel zo'n rustig gevoel. In ons kennismakingsgesprek bespreken wij welke all-in prijs voor uw situatie van toepassing is. 

Als alleen een herberekening alimentatie, bijstelling ouderschapsplan of bijvoorbeeld een second-opinion gewenst is, dan kan dat verzorgd worden op basis van urendeclaratie. Neem s.v.p. contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook het formulier voor een kosteloos kennismakingsgesprek invullen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Bij alle dienstverlening staan altijd uw belangen en wensen centraal! Om u te garanderen dat ik u op de best mogelijke manier door het hele proces heen help, geef ik u een tevredenheidsgarantie: mocht u tijdens het scheidingstraject niet tevreden zijn over mijn werkwijze, dan bespreken wij op welke manier aanpassing gewenst is. 

Op alle werkzaamheden en opdrachten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze treft u hier aan.

Uw privacy wordt door ons gewaarborgd. Uw persoonsgegevens worden dan ook op een veilige manier gebruikt en verwerkt zoals vastgelegd in onze privacyverklaring. Deze kunt u hier inzien. Indien gewenst kunnen wij de verklaring in pdf per e-mail aan u verstrekken.

 

Uw adviseur

Erik Dorst
Financieel echtscheidingsadviseur

E-mail: info@dorst-advies.nl
Tel: 06 - 39 89 26 58