Scheiden zonder schade

Kosten

Om ervoor te zorgen dat mijn dienstverlening voor 100% aan uw wensen voldoet werk ik op basis van een vaste en reële all-in pakketprijs inclusief BTW. Er hoeft dan niet voor elk contact een nota te worden gemaakt en u weet vooraf precies waar u aan toe bent. Dat is wel zo'n rustig gevoel. In ons kennismakingsgesprek bespreken wij welke all-in prijs voor uw situatie van toepassing is. 

Als alleen een herberekening alimentatie, bijstelling ouderschapsplan of bijvoorbeeld een second-opinion gewenst is, dan kan dat uiteraard verzorgd worden op basis van urendeclaratie. Neem s.v.p. contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij alle dienstverlening staan altijd uw belangen en wensen centraal! Om u te garanderen dat ik u op de best mogelijke manier door het hele proces heen help, geef ik u een tevredenheidsgarantie. Mocht u na afloop van de scheiding niet tevreden zijn over mijn werkwijze, dan betaal ik u gewoon de kosten voor mijn werkzaamheden terug!

Op alle werkzaamheden en opdrachten zijn algemene voorwaarden van toepassing. Deze treft u hier aan.

Uw privacy wordt door ons zeer serieus genomen. Uw persoonsgegevens worden dan ook op een veilige manier gebruikt en verwerkt zoals vastgelegd in onze privacyverklaring. Deze kunt u hier inzien en desgewenst downloaden.

 

Uw adviseur

Erik Dorst
Financieel echtscheidingsadviseur

E-mail: info@dorst-advies.nl
Tel: 06 - 39 89 26 58